SENIOR FEMENI: CN SABADELL - CV VALL D'HEBRÓN (Lliga nacional)

25 - 10
27 - 25
24 - 26
28 - 26

Primer partit de la temporada del Club Natació Sabadell i primera victòria. Partit
jugat amb molta intensitat per part de l'equip vallesà, amb un primer set fregant la
perfecció i destrossant a l'equip rival, el CV Vall d'Hebrón, amb un tanteig de 25-
10. El segon parcial l'equip barceloní es va saber refer de l'humiliació i va plantar
cara fins l'últim moment, tot i que no va ser suficient i van perdre 27-25. El tercer va
seguir la tònica de l'anterior, moltes ganes de guanyar i molt ordre i actitud en tots els
aspectes del joc. Tot i que aquest cop, les que no van saber tancar el partit van ser les
noies de l'equip nedador i van desaprofitar dues pilotes de partit abans de que l'equip
visitant es fes amb el tercer set amb un tanteig de 24-26. Arribats al quart set i tenint
en compte que al davant tenien un equip molt jove i físicament més fort i preparat,
el dubte estava en saber si el Club Natació Sabadell seria capaç de seguir amb la
intensitat plantejada fins aleshores. Tot i notar el cansament, l'equip sabadellenc va
tirar de recursos i veterania per endur-se el parcial i, per tant, el partit en un final molt
emocionant per un tanteig de 28-26. Així doncs, bon començament de les nostres