SENIOR FEMENI: CN SABADELL - IBSA CV ACE GRAN CANARIA

22 - 25
25 - 18
25 - 12
25 - 23

El primer set ha estat bastant igualat però amb un joc irregular per part de les nostres, que no han pressionat suficient al IBSA -que al final del set s'ha imposat-.

Al segon set, el CN Sabadell ha començat jugant realment malament i el marcador ha arribat a estar 8 a 16, en aquest moment s'ha produït una reacció de les nostres que han fet un parcial de 14 a 0 i han posat el marcador 20 a 16. Al final, el set s'ha tancat amb un 25 a 18 per les locals.

El tercer set ha sigut fàcil per les vallesanes, l'han guanyat per 25 a 12.

El quart set ha estat molt més igualat i s'ha decidit al final per un apretat 25 a 23.

Un partit en el qual hem començat bastant fluixes i en què, a partir de la meitat del segon set, hem tingut una reacció impressionant. Felicitats noies, heu sabut donar la volta al partit!