martes, 17 de marzo de 2015

SENIOR FEMENI: CN SABADELL - A.D. ALGAR SURMENOR


CN Sabadell 3 - A.D. Algar Surmenor 1

25 - 15
17 - 25
25 - 20
25 - 18


Des dels primers punts ja es va veure que les nostres no estaven disposades a deixar escapar l'oportunitat de continuar a 1ª nacional, El partit no va ser ni de bon tros fàcil, el A.D. Algar Surmenor es un equip molt defensiu i costa molt fer-li un punt, però les vallesanes van ser superiors tàcticament i van tindre en tot moment una gran actitud.

Al primer set el CN Sabadell va esborrar de la pista l'Algar. Al segon les nostres van començar una mica despistades i l'Algar va agafar 6 punts d'avantatge i els va mantindre tot el set.

Al tercer set es van tornar a posar les piles des del principi i a pesar de què el marcador va anar bastant igualat, al final el Sabadell va saber tancar el set.

A l'últim set, a pesar de que ja havien aconseguit el punt que necessitaven, les vallesanes no van baixar l'actitud i també es van imposar.

A destacar la gran assistència de jugadors i jugadores d'altres categories de vòlei del club i també de públic en general. Moltes gràcies a tots pel recolzament que les noies van tindre en tot moment.


Felicitats a les noies, entrenadora i públic.

No hay comentarios:

Publicar un comentario