sábado, 21 de enero de 2017

INFANTIL FEMENÍ "A": CV CECELL "B" - CN SABADELL


CV Cecell 1 - CN Sabadell 3

25 - 19
9 - 25
18 - 25
11 - 25


“VICTORIA CONTRA UN BON RIVAL”

Partit resolt per les nostres nenes contra un dels rivals que encara no havia perdut cap dels partits anteriors, tot i que el CN Sabadell anava amb la plantilla reduida per lesions i grips.

Les nostres infantils segueixen el seu aprenentatge incorporant un nou sistema de joc que de ben segur les farà crèixer encara més i al qual s’estan adaptant.
El primer set ha estat fred i desconcertant, les lleidetanes s’han posat per sobre gracies sobretot a les nostres errades i, tot i que les sabadellenques han fet una remuntada important, han acabat perdent per la mala recepció i l’encert de l’equip rival força coesionat. 25-19.
Al segon set, s’han centrat, aconseguint el que sembla tant fàcil quan estan en el partit, rebre, colocar i rematar, i el resultat ha estat molt diferent 9-25.
Al tercer i quart set, amb les piles posades, molt encert en els serveis i alguna errada de rotació donada més per el canvi de posicions que per la falta de concentració, ha supertat a les lleidetanes per un 18-25 i rematat amb un 11-25.

Endavant noies! Seguim aprenent! Anar sumant dia a dia victòries és bó, però més important és ser un equip, lluiteu per això, les millors victòries es donen fora del camp, amb les companyes, el esforç serà realment gratificant.
Ànims, podeu aconsiguir-ho tot!!!! 


No hay comentarios:

Publicar un comentario