domingo, 13 de diciembre de 2015

INFANTIL "A" FEMENÍ: CN SABADELL - AE CARLES VALLBONA GRANOLLERS



CN Sabadell 1 - AE Carles Vallbona Granollers 3

25 - 15
13 - 25
21 - 25
14 - 25


A priori partit molt complicat per les infantils del club nedador contra el segon classificat i, possiblement, l'equip mes equilibrat de la lliga, el Carles Vallbona Granollers.
Les nostres petites van sortir amb un esperit i concentració inusual i van aconseguir arrasar a l'equip rival al primer set. Va ser el millor set de tota la lliga de llarg tant en intenció de joc com en intensitat i l'error gairebe no va existir. El segon set Vallbona va demostrar el perquè de la seva classificació i va tornar el parcial a l'equip blanc i blau. El tercer set va ser un intercanvi de cops entre els dos equips on es van viure moments molt macos de joc a una alta intensitat, finalment l'equip que va demostrar mes confiança i mes fe en la victoria va ser el qui es va undur el 3r set. El quart set ja va tenir poca historia, potser perquè les sabadellenques estaven cansades o pel cop moral de perdre el tercer set quan semblava que es podia guanyar.

Tot i la derrota, l'equip del Club Natació Sabadell va demostrar una clara milloria i un joc capaç d'igualar-se amb els millors de la categoria. 
Poc a poc i bona lletra i a seguir entrenant per pujar el nivell!!!




No hay comentarios:

Publicar un comentario