domingo, 6 de marzo de 2016

ALEVÍ MASCULÍ: AE MOLINS VERMELL - CN SABADELL



AE Molins Vermell 2 - CN Sabadell 3

15 - 7
15 - 17
15 - 11
14 - 16
11 - 15


Encara estem tots una mica excitats, pel partit de ahir dels nostre nois. El partit més emocionant dels jugats fins ara, amb victoria pels nostres nois per 3-2. Desplaçament fins a Molins de Rei, jugavem a les 10:00 i tot preparat per una jornada de infart.

1 set:     15-8

Victoria al primer set, pels locals. Com ja és habitual, empanada dels nostres nois, que li costa engegar i sembla que aixecar-se d’hora no hi s’acostumen. Dormits, no sortien les jugades, etc…., però ja ens tenen acostumats als pares, que hi anem a tots el partits, i extranyament no es van preocupar, confianven en els nostres nois, com van demostrar en el seguent set.

2 set:     15-17

Un dels sets o el set més disputat que en jugat fins ara. Van despertar, però el Molins és un gran equip i no ens ho va possar gens facil, la veritat, com reflecxe el resultat. Per sort, van començar a fer alguna jugada amb finalització de punt guanyador i van tindre, per què no dir-ho, una miqueta de sort. Pels pares, va ser molt important aquest set, perquè van veure un grau de maduresa en el joc per part de l’equip, que amb situacions delicades, és van posar a treballar i van guanyar el set.

3 set:     15-11

Després de l’esforç del segon set, en un par de jugades, el CN Molins, va agafar una avantatge que no va deixar escapar fins al final. La sort que van tenir al segon set, es va capgirat i no van aconseguir remontar el resultat. 2 – 1 i teniem que guanyar el dos sets seguents…..La tensió anava en augment.

4 set:     14-16

Els nostres nois, van asumir la situació, i van sortir amb una embrencida important. Arribant a una avantatge de 4 – 9, però, el CN Molins, va tornar a demostrar, perquè estava a dalt de la classificació amb nosaltres. Van remontar fins a un 14-13. Finalment, van aconseguir els 3 punts finals i van arribar al definitiu i últim set. Ja no ens quedaven ungles per mosegar als pares…..

5 set:     11-15

Extranyament, el set menys disputats de tots. Encara que més de una mare o pare va tindre al dia seguent afonia per la tensió acumulada i els crits de ànims als nostres nois. Finalment van jugar molt bé, i van ser conscients que a la nostre pista el Molins de Reis, serà un dels pitjors i dificils rivals que trobarem al nostre camí.

Van veure una altre evolució dels nostres fills, com en una situació delicada del partit, van apretar els dents i ho van treure endavant, sense perdre el somriure que aixó es tracta. Ho van passar molt bé i tots molt contents però desitjan els pares no tindre un altre partit així, perquè sino que ens avisim i pendren una tila abans de anar…….



No hay comentarios:

Publicar un comentario