sábado, 12 de marzo de 2016

LLIGA NACIONAL FEMENÍ: CV BORDILS - CN SABADELL



CV Bordils 2 - CN Sabadell 3

20 - 25
25 - 12
25 - 23
25 - 27
21 - 23




IMPRESSIONANT!!!!!!!!!!!!!!!


Partit dels que fan afició, Les nostres van començar totalment endollades, van fer un primer set lluitant a tope i el van guanyar de principi a final.

Al segon i tercer set ens va passar el mateix que en altres partits: els comencem molt bé i després perdem la concentració. El Bordils va donar la volta al resultat i es va posar 2 a 1.

El quart set va començar malament, el Bordils dominava per 16 a 9, però després d'un temps mort l'equip va fer una reacció brutal i va remuntar el marcador fins al 25 - 27.

El cinquè set va ser no apte per a cardíacs. Vam tenir el 13 - 14 a favor nostre, però Bordils ens va empatar i a partir d'aquell moment va començar el patiment, on el Bordils va arribar a tenir fins a 6 vegades la bola de partit. Les nostres van lluitar com no les haviem vist en tota la temporada, tenien molt clar que volien guanyar el partit i al final ho van aconseguir per 21 a 23 a la primera oportunitat que se'ls va presentar.



MOLTES FELICITATS NOIES I ENTRENADORA, ELS QUE VAM TENIR LA SORT DE VEURE EL PARTIT VAM SORTIR MOLT ORGULLOSOS DE LA LLUITA DEMOSTRADA.


Ara anem a pel Vall D'Hebrón.






No hay comentarios:

Publicar un comentario