domingo, 11 de diciembre de 2016

INFANTIL FEMENÍ "A": CN SABADELL - CV GAVÀ BLANC



CN Sabadell  3 - CV Gavà Blanc 0

25 - 12
25 - 11
25 - 17


“PARTIT GUANYAT SENSE MASSA PROBLEMES”


Partit sense dificultats disputat aquest diumenge després del pont de la Puríssima per les infantils A, on s’han imposat per un 3-0 a falta del últim partit d’aquesta primera volta de la competició de 2a divisió infantil.
La diferència entre els dos equips ha estat més clara en el camp que en el marcador. El resultat dels tres sets ha estat 25-12, 25-11 i 25-17. L’equip ha estat ben situat al camp poguent donan-se la possibilitat de fer canvis en el joc sense que afectés el resultat.
Amb aquesta victòria, ens situem segons en la classificació després del Barça preferent, que no ha perdut cap partit.
La propera jornada, ens trobarem al CV Sant Cugat U, que esta en la 4a posició del nostre grup, i on tenim que posar tota la concentració, serenitat i aplicar tot l’aprenentat-ge aconseguit fins ara per poder acabar la 1a volta de la 1a Fase en segona posició i optar juntament amb els grups situats més amunt per l’ascens a primera divisió.
Vinga noies, seguiu així, les victòries son molt importants, però sense  continuitat, atenció i implicació en el que feu, poden ser no suficients, per tant, amb treball i molta ilusió podeu arribar a on volgueu! Nosaltres estarem amb vosaltres per tot!

No hay comentarios:

Publicar un comentario