sábado, 17 de diciembre de 2016

INFANTIL FEMENÍ "A": CV SANT CUGAT U - CN SABADELL


CV Sant Cugat  2 - CN Sabadell 3

25 -21
15 - 25
16 - 25
25- 17
2 - 15


“PROVA SUPERADA”

Partit força disputat aquest dissabte per les infantils A, on s’han imposat per un 2-3 quan estaven dominant a la pista.
El primer set ha quedat 25-21. Les nostres nenes estaven una mica nervioses i incòmodes davant un Sant Cugat molt disciplinat i regular. De totes maneres, el desenvolupament del set ha estat tant igualat com el marcador.
En el segon set, les jugadores han estat com ens tenen acostumats, endreçades, segures i dominant els tres tocs, cosa que ha fet que el resultat canvies de color a favor de les sabadellenques per 15-25, al igual que el tercer set que a finalitzat amb el marcador 16-25.
Al quart set, l’equip no s’ha trobat bé al camp, i ha cedit el set per un 25-17 davant del desconcert i les errades, fent-nos patir de valent fins al punt de forçar un cinquè set.
A l'últim set ha tornat el seny al equip i s’ha liquidat el partit amb un contundent 2-15 que els ha donat la victòria.
Res més a dir que felicitar a les nostres nenes per l’inici de temporada i per haver donat tot en el camp. Aquest és l'últim partit de la primera fase i s’havia de guanyar per mantenir la segona posició, darrera del Barça, i ho han aconseguit.
MOLTES FELICITATS i molta força i ànims perquè amb el vostre joc heu aconseguit classificar-vos en les primeres posicions i podeu tenir opcions d’ascendir a Primera divisió amb molt d’esforç i treball. Us animem a seguir en aquesta línia.

No hay comentarios:

Publicar un comentario