INFANTIL FEMENÍ "A": CV BARÇA - SN SABADELL

25 - 14
19 - 25
25 - 18

“L’HORA DE LA VERITAT”

Primera derrota del nostre equip de nenes de l’Infantil A en el partit més disputat i igualat del que va de temporada contra les primeres classificades, el  Barça Preferent. Aquest dissatbte hem pogut presenciar el partit més interesant del que va de temporada, que tot i que el nostre equip ha perdut per 3-1, ha estat molt igualat, les nostres nenes s’ho han passat molt bé i han gaudit com mai.
El primer set s’ha perdut per un ajustadíssim 25-22, on l’igualtat dels dos equips ha estat tant evident en el marcador com en el joc, al segon set, s’ha començat amb una important diferència del barça, que superava a les nostres judagores més per les errades, que per la seva superioritat tot I que de un 14 a 6 s’ha remuntat a un 22-13, ha pesat massa aquesta diferència per poder igualar el marcador i ha acabat guanyant el barça per un 25-14.
El tercer set, l’han guanyat les nostres nenes, ha estat el moment en que han estat més concentrades aconseguint molts punts de servei I remats, per un 19-25.
En el quart I últim set, s’ha tornat a veure un partit molt igualat I on les sabadellenques no han sabut resoldre acabant perdent per 25-18.
Tot I el resultat 3-1, el partit ha estat més ajustat que el resultat, a l’hora de la veritat, s’ha vist el gran potencial que tenen les nostres nenes, que amb més esforç I dedicació, poden arribar molt amunt! Endevant nenes! Felicitats I a seguir treballant, la propera trobada contra aquest Barça serà de ben segur més disputada I el resultat més igualat!
Us animen a seguir així, podeu arribar molt amunt!!! Endevant!!!! I sobre tot!! no olvideu el més important, passar-ho bé I crèixer cada dia més!!!!!