INFANTIL FEMENÍ "A": VOLEI RUBI "A" - CN SABADELL

25 - 18
25 - 16
9 - 15

“VICTÒRIA AJUSTADA”

Partit força disputat aquest dissabte per les infantils A, on s’han imposat per un 2-3 quan tenien pràcticament la victòria en el tercer set, complicant el partit amb errades i manca de concentració.
El primer set ha estat igualat en el resultat (21-25), les nostres nenes han dominat sobretot per l’encert en el servei i a Rubí li ha costat posar-se en el partit, sobretot en les recepcions. En el segon set, tot i tenir un resultat en contra de 15-10, han aconseguit remuntar el set, guanyant-lo finalment per un ajustat 23-25. El tercer set portava la mateixa dinàmica dels dos anteriors, però l’aventatja en el marcador estava a favor del Rubí, més per les errades de les sabadellenques que per l’encert de les rivals. Aquest cop però, no han aconseguit remuntar i han perdut per 25-18. Al quart set, les jugadores del Rubí han estat mé encertades en el servei, i les nostres han cedit el set víctimes dels nervis i les presses, perdent-lo per 25-16. Finalment, les sabadellenques han decidit centrar-se i jugar com elles realment saben, amb un bon servei, recepció, colocació i remat, cosa que ha fet que guanyessin el set per gran diferència de joc, 9-15.
Aquest partit contra el Rubí, situat en la 5a posició del nostre grup, ens ha fet veure que cal que millorem la concentració, canviem l’actitut i apretem força si volem arribar a disputar, junt amb els primer classificats de cada grup, l’ascens de categoria. Si no ens posem les piles no hi haura massa opcions, i el nivell dels rivals segur que anirà en augment. Us animem a que treballeu molt i fort, estem convençuts de la vostra vàlua. Endavant noies, podeu aconseguir el que volgueu, disfruteu moltíssim i feu pinya, això us farà crèixer! Felicitats i a seguir endavant millorant dia a dia!!!