sábado, 5 de noviembre de 2016

INFANTIL FEMENÍ "A": CV MATARÓ - CN SABADELL

CV Mataró 1 - CN Sabadell 3

Primer set perdut del que portem de temporada contra un dels màxims rivals del grup 6, el Mataró.
Bon partit jugat pel nostre equip de nenes de l’Infantil A en el que ve a ser el partit més disputat per ara. El Mataró ha presentat un joc ben estructurat, amb més tècnica que la majoria de contrincants anteriors, amb unes jugadores ben situades, alguns remats contundents i bona recepció, però que no han pogut resoldre contra les nostres juagdores que han estat força concentrades i amb ganes de guanyar.
El primer set s’ha guanyat per un 19-25, dominant els serveis i construint jugades a tres tocs amb bona recepció i bona execució en el remat. El segon set, 15-25, ha seguit la mateixa tònica de l’anterior. Al tercer set s’han comés moltes errades I el mataró ha aconseguit la maxima distànica en el marcador 14-6, però les infantils s’han posat les piles I tot i que s’ha perdut, ha estat per un ajustat 25-23. El quart set, ha estat molt més igualat però el Sabadell ha conseguit guanyar per 25-27.
Felicitats a les nostres nenes I a preparar-se pel següent partit, també molt important, contra el Barça que ha guanyat tos els partits que ha disputat fins ara.
Endavant noies!!! De ben segur que sera un partit molt divertit I motivador, i com deiem la setmana passada, cal molt esforç per mantenir-se adalt de la classificació i voslatres Podeu!!! Disfruteu!!!