sábado, 1 de abril de 2017

INFANTIL "A" FEMENI: CN SABADELL - CV SANT CUGAT "T"





CN Sabadell 3 - CV Sant Cugat 0

25 - 10
25 - 17
25 - 17


“BEN RESOLT”

Ben resolt el partit jugat aquest dissabte a les Naus davant d'un equip menys cohesionat que el nostre. Seguim endavant sumant victòries i creixent, indispensable per a seguir en les primeres posicions del grup i poder aconseguir l'objectiu d'aquesta temporada, ascendir a primera divisió.
El primer set ha començat amb molta empenta, més igualat en el marcador, que en el joc en el camp, les nostres nenes estaven gaudint de debò en el camp, es respirava un ambient alegre i distès, ben compenetrades i donant-se suport les unes a les altres, cosa que ha fet que ràpidament el marcador se situés 25-10, combinant bones jugades amb algunes errades davant d'un Sant Cugat T, que no ha estat massa rival.
El segon i tercer set, tot i estar més igualats en punts, les sabadellenques han estat superiors en tot moment i s'han imposat per 25-17 en tots dos sets, tot i que s'ha notat que les nenes s'han relaxat una mica, però el més important és que ens han fet gaudir, demostrant-nos que han après, crescut i millorat en aquests últims mesos quan els rivals són més competitius i estan jugant en equip.
Felicitats! Seguim aprenent! La setmana vinent anem cap a Santa Margarida i els Monjos, preparem-nos per seguir gaudint i reforçant els lligams entre totes, sent un equip podeu aconseguir-ho tot!!!!

Moltes felicitats i Ànims, endavant i ben amunt; si ho passeu bé vosaltres, nosaltres també!!!!


No hay comentarios:

Publicar un comentario