sábado, 8 de abril de 2017

INFANTIL "A" FEMENÍ: CV MONJOS PANSALUD - CN SABADELL


CV Monjos Pansalud 0 - CN Sabadell 3

15 - 25
12 - 25
18 - 25




“SEGUIM ENDAVANT”


El partit d'aquesta setmana ha servit per seguir sumant punts davant el rival que està situat a la part més baixa de la classificació i mostra més diferència tècnica del grup B d'aquesta fase, cal tenir en compte que són equips infantils i encara falta molt camí per recórrer, créixer i aprendre.

Sota aquests paràmetres, s'ha disputat el partit on les nostres jugadores han anat baixant la intensitat del joc a mesura que transcorrien els punts, mostrant un resultat força enganyós, ja que han estat superiors en tot moment i amb diferència. Ha servit també perquè les nostres jugadores decidissin fer un pas més enllà i intentar fer el que més els hi costa, per tant, felicitar-les i animar-les en aquesta direcció.

En el primer set, el resultat ha estat 15-25, on el mèrit dels 15 punts estaven més en les nostres errades que en l'encert del rival, qui davant d'alguns dels serveis de les nostres jugadores, no aconseguia controlar la pilota.
En el segon set, s'ha produït la diferència més gran, amb un 12-25 que no representava ni de bon tros, la diferència de joc entre els dos equips, i les nenes han començat a baixar el ritme, molt difícil de mantenir davant la dinàmica del partit.
En el tercer set, 18-25 és quan les jugadores dels Monjos obtenen més punts, no tant per mèrit propi sinó per errades, proves i riscos que han anat fent les Sabadellenques.

La setmana vinent, s'ha ajornat el partit amb el CV Claver, i per tant descansarem, però cal que canviem moltíssim l'actitud i tensió pel següent partit, que serà contra el Barça Preferent, equip imbatut en tot el que portem de temporada i que no ha cedit ni un punt. Canviem moltíssim el ritme, la intensitat i la motivació, que aquest partit no ens arrossegui, sabem, podem i volem divertir-nos jugant, lluitant, demostrant el que sabem fer totes i cadascuna de vosaltres, FE-HO, els resultats sortiran per si sols.

Enhorabona equip!!! A seguir treballant i de valent, els pròxims partits són decisius i amb molt d'esforç i concentració arribareu a on vulgueu!! Mentrestant, gaudiu del torneig d'aquesta setmana santa a Mallorca i passe-ho MOLT BÉ!!!

Moltes felicitats i Ànims, sent un equip podeu aconsiguir-ho tot!!!! 


No hay comentarios:

Publicar un comentario