viernes, 28 de abril de 2017

ALEVÍ: Quarta fase Lliga FCVB


Sabadell, 23 d'Abril
Quarta fase Lliga FCVB Aleví
Primera Jornada


El passat cap de setmana va començar la fase definitiva de la lliga Aleví Femenina, d'on sortiran els encreuaments definitius per tal de disputar la fase final que donarà accés al Campionat d'Espanya de la categoria.
Ben envoltades per la jornada multicolor que donava la Diada de Sant Jordi, les nostres jugadores han fet gaudir, un cop més, a tot aquell que s'ha acostat a veure qualsevol dels tres partits del triangular.


CN SABADELL 1 - CE CARLES VALLBONA 2 (18-25/25-17/11-15)
Partit de gran nivell el vist aquest diumenge a la pista petita de les Naus.
El partit va començar amb un pel massa nervis per part de les nostres petites i amb més imprecisió que de costum, fet que, tenint en compte l'alçada del rival, va propiciar una escapada al marcador que va ser del tot insalvable.
Molt més ficades al partit, les noies de blau van fer una gran segona màniga en que van posar damunt del parquet l'empenta necessària per igualar el partit.
Ja al tie break, el frec a frec va continuar i l'intercanvi de punts ens va portar fins a les portes d'un triomf que es va escapar tot davant d'un equip que va mostrar un joc sòlid i de prou bon nivell.
Molt bona feina tot i el resultat negatiu noies!!


CN SABADELL 1 - FC BARCELONA-BARÇA 2 (21-25/25-22/9-15)

Si al primer partit ha portat a les Naus un nivell veritablement alt, el segon, davant del sots campió de la lliga regular, ha pujat encara més el llistó tot encenent les grades plenes a vessar per veure la categoria petita de la secció.
Ben ficades al partit desde el primer punt, la primera màniga ja ha mostrat que l¡encontre sería disputat del primer al darrer punt.
Havent perdut el primer round, ja al segon les nostres han posat fil a l'agulla i s'han endut el segon amb una solidessa impropia de les edats d'aquestes baldufes.
Al desempat, les rivals han estat més ben posades i, tot i mantenir l'emoció fins al final, l'equip ha caigut finalment derrotat.


No ha estat una bona jornada en quant a resultats, pero de ben segur que ho ha estat a nivell de formació i com a consolidació d'un treball ben fet desde la base i la contància.


A continuar doncs trepitjant ben fort per tal d'arribar a la meta final que s'acosta d'alló més ràpid.
Gràcies Albert i PILOTES AMUNT!!





No hay comentarios:

Publicar un comentario