INFANTIL FEMENÍ "A": AEE MONTSERRAT - CN SABADELL

20 - 25
9 - 25
21 - 25

“BEN RESOLT

Partit ben resolt davant d’un rival que esta situat a la zona més baixa de la classificació però que ha donat molta guerra amb un joc molt diferent del que practiquen le nostres jugadores.
Després de les esnsopegades de les dues últimes jornades amb les primeres classificades del grup, l’equip de les Infantils A, ha retrobat la victòria en un camp molt ostil, molt assoleiat i a on era dificil jugar sense enlluernar-se.
El primer set l’ha guanyat el AEE Montserrat, sorprenent a les Sabadellenques amb el seu joc, de primer toc, amb molts punts per rebots que deixaven descolocades a les nostres nenes, i tot i que han remuntat dues vegades el marcador, s’han encallat amb el marcador a 23-20 i l’han perdut per 25-20.
El segon set, han seguit la mateixa tònica, molt igualat el marcador però aquest cop les nostres infalntils han anat per davant i ha finalitzat el set amb un 20-25 que els hi donava confiança.
El tercer set, ha estat molt ben jugat, les nenes han mostrat el joc més efectiu, encertades en el servei, però sobre tot en el control de la pilota, construint jugades de tres tocs ben rematats i sense donar opció a les Barcelonines que han perdut el set per un contundent 9-25.
Al quart set, les nenes del AEE Montserrat, s’han centrat i han lluitat molt més els punts, el marcador ha anat força igualat durant tot el set, pero finalment les Sabadellenques l’han guanyat per 21-25.
Partit ben resolt, tot i que ens han fet patir més del que calia. Ànims, canviem l’actitut, juguem amb ilusió, passem-ho bé, disfrutem dels partits, creiem en nosaltres, els resultats sortiran sols.
Felicitats! Seguim aprenent! Però no baixem la guardia, la propera setmana ens ve a visitar el L’escola Pia Granollers, que esta empatada a punts amb nosaltres, serà important rebrel’s amb moltes ganes i ilusió.

Moltes felicitats i Ànims, sent un equip podeu aconsiguir-ho tot!!!!