sábado, 4 de febrero de 2017

INFANTIL "A" FEMENÍ: CN SABADELL - CV MONJOS PANSALUD




CN Sabadell 3 - CV Monjos Pansalud 0

25 - 11
25 - 14
25 - 18




“BEN JUGAT”

INFANTIL FEMENÍ
SEGONA DIVISIÓ. SEGONA FASE. GRUP B CAMPIONAT
CN SABADELL A – CV MONJOS PANSALUD
Jornada 5a. Dissabte, 4 de febrer de 2017
Resultat: 3-0

Partit ben jugat per les nostres nenes davant d’un rival que no ha donat masses problemes en el camp.
Les nostres infantils segueixen assimilant el nou sistema de joc amb bon resultat, notant-se que van aprenent dia a dia i creixent com a equip, totalment indispensable per arribar a tenir opcions per estar a Primera divisió.
El primer set ha estat superat amb un 25-11, resultat ajustat a la diferència entre els dos equips. Les nenes han estat encertades en el servei, ben situades en el camp i en els remats, de manera que l’equip rival ha aconseguit els punts més per errades nostres que per mèrits propis.
Joc que s’ha repetit en el segon i tercer set, guanyats per 25-14 i 25-18, i tot i que la diferència en els resultats ha estat inferior, el joc de les infantils A de Sabadell ha estat molt superior, amb bones jugades a tres tocs, anant a buscar totes les pilotes i estant dins del partit ben concentrades i passant-ho molt bé, que és el més important de tot.
Molt bé noies! Felicitats! Seguim aprenent! Però no baixem la guardia, la propera setmana anem cap a Lleida per disputar contra el CE Claver A, rival directe, que tal com diu l’Albert “El Claver és la clau” per seguir adalt de tot. Seguiu treballant amb ganes i ilusió.
Ànims, podeu aconsiguir-ho tot!!!! 







No hay comentarios:

Publicar un comentario