INFANTIL "A" FEMENÍ: CV CLAVER - CN SABADELL

25 - 19
15 - 25
25 - 21

“PARTIT FORÇA EMBOIRAT”

Primer partit perdut en aquesta segona fase contra un dels rivals més directes del nostre grup, amb la incorporació de la nostra aleví Júlia Rosa que ha fet un bon partit i la baixa d’última hora de la Silvia per aquestes grips hivernals.
Ha estat un partit fred, espès i emboirat com el dia a Lleida, on les nostres nenes no han sabut resoldre la primera proba contra el Claver, que ha guanyat per 3 a 1, quan la diferència en el camp no ha estat tan evident.
En el primer i segon set, les infantils no estaven en el camp, les errades s’han anat convinant amb els encerts però l’equip Lleidatà, molt atent, ha aprofitat totes les ocasions i han anat per totes les pilotes superant-nos  per 25-18 i 25-19.
Ben diferent ha estat el tercer set on hem tornat a veure i a gaudir del joc de les Sabadellenques ben posicionades en el camp i definint molt bé els punts, sense donar massa opcions al Claver, que han perdut el set per un 15-25 força contundent, donant-nos esperances de poder girar el marcador en desavantatge.
Però en el quart set, quan estàvem amb un 12-17 a favor, s’han tornat a desconcentrar i les nenes del Claver han aprofitat per igualar el set a 19 i finalment guanyar per 25-21 privant-nos d’un cinquè set.
De ben cert tant podríem haver guanyat com perdut, però el que si hem d’haver après és que hem de treballar força i amb moltes ganes, tenim un equip prou bo i estem en el bon camí, però no podem desconcentrar-nos ni desconnectar del partit quan el rival ens planta cara, tenim equip per tot.
No ens desanimem, heu jugat bé, però caldrà seguir treballant i fort! Seguim aprenent! Un dia emboirat el tenim tots! Preparem-nos molt bé pel partit de tornada i mostrem el que sabem! Falta molta lliga per endavant!!!