sábado, 18 de febrero de 2017

INFANTIL FEMENÍ "A": CN SABADELL - BARÇA PREFERENT





CN Sabadell 1 - CV Barça 3

25 - 17
12 - 25
11 - 25
17 - 25



“MASSA IRREGULARITAT”

Aquesta setmana hem seguit en la mateixa tònica de la passada, com si seguíssim el partit amb el Claver.
Ha estat un partit molt irregular, combinant bones jugades amb errades i pilotes perdudes sense necessitat.
El primer set ha estat molt ben executat, les nenes ben situades, jugant en tres tocs acabats amb contundència davant la sorpresa de les Barcelonines, que també s'ha de dir, estan imbatudes en aquesta primera volta de la segona fase. El set ha acabat amb un 25-17 molt ben merescut, donant-nos esperança a poder guanyar al primer classificat, però les Sabadellenques s'han encallat en una rotació deixant que les jugadores del Barça es posessin en un parcial 4-12 que no han pogut ni sabut remuntar, totalment fora del partit i més atentes del que passava fora al camp que el que passava dintre.
Acabant el set amb un resultat de 12-25, molt similar al tercer que ha finalitzat 11-25, sense saber com remuntar el resultat quan les Barcelonines agafaven avantatge considerable en el marcador.
Al quart set, s'han tornat a posar les piles i han anat força igualats els marcadors, però finalment han cedit per 17-25 privant-nos novament de veure el que les Sabadellenques saben fer quan estan concentrades i dins del joc. Aquesta setmana hem après un altra cosa molt important, no podem adormir-nos ni refiar-nos quan el resultat està a favor nostre, hem de seguir lluitant fort i dur i no donar cap punt per perdut, les remuntades, a vegades no són possibles, i si volem resultats hem de treballar-los punt a punt, amb empenta i decisió. Sabem fer les coses molt ben fetes, demostrem-ho, feu pinya per pujar els ànims en moments de mals resultats, ajudant-vos arribareu allà on voleu arribar, i pujar l'equip a primera divisió n'és un bon objectiu. La irregularitat es paga, per vèncer cal constància.
Força noies!!!! Demostreu el que sabeu i sobretot, no és importat guanyar-ho tot, el més important és gaudir, passar-ho bé i créixer esportivament i personalment! Aquest és el millor partit que podeu guanyar!!!! Com dèiem la setmana passada, falta molta lliga per endavant!!! I amb aquest aprenentatge esperarem a aquests rivals a la segona volta!!!



No hay comentarios:

Publicar un comentario