sábado, 6 de mayo de 2017

INFANTIL "A" FEMENI: CV BARÇA PREFERENT - CN SABADELL


CV Barça Preferent 3 - CN Sabadell 1

25 - 17
24 - 26
25 - 14
25 - 21


“MASSA IRREGULARITAT”

Aquest dissabte, després de pràcticament un mes sense jugar a la lliga, ens hem trobat amb el Barça Preferent, que segueix imbatible en tot el que portem de temporada. Tot i que per setmana Santa es va aconseguir guanyar el torneig de Palma de Mallorca, amb un bon joc i a un gran nivell, aquesta setmana no hem pogut guanyar el partit, que per falta de regularitat, concentració i intensitat sen’s ha escapat, quan podríem haver tret un resultat molt més positiu.
Cal tenir en compte que seguim amb la baixa per lesió de la Ivet, que va fer-se mal en el torneig, i que amb la constància i treball molt intens, esta recuperant-se d’un esquinç d’important grau, per poder incorporar-se quan abans millor al equip. Volem donar-li les gràcies per aquest esforç  i implicació que ens esta mostrant, millora’t ben aviat!, tenim moltes ganes de veure’t al camp amb les teves companyes. D’altra banda, ens ha acompanyat l’Aleví Ona que ha debutat aquesta jornada en l’Infantil fent un bon paper. Felicitats també!

En el primer set, hem començat fallant en els serveis i recepció, cosa que ha aprofitat bé el rival per gauanyar-lo 25-17, ha estat disputat, però les nostres jugadores no acabaven de trobar-se en el camp amb comoditat.
Ben diferent ha esta el segon set, on les Sabadellenques i les Barcelonines han jugat un set molt igualat, han lluitat d’allò més i han acabat guanyant per 24-26, concentrades i executant jugades ben treballades, demostrant-nos que poden arribar fins on vulguin.
Al tercer set, hem sortit completament del joc i del partit, quan fallem alguns punts seguits, baixem empicat i les coses que sabem fer, no surten de cap manera, cedint el set per la màxima diferència del partit 25-14.
Al quart set, les nenes han seguit la dinàmica del tercer set, fins que han tornat a reapareixer, com elles saben, remuntant el resultat fins arribar a passar de 17-12 a 20-19, remuntada que no ha estat suficient i finalment el Barça ha guanyat per 25-21 amb punts molt lluitats, que podrien haver estat a favor d’un o de l’altre equip, girant totalment el resultat.
Però, no ha pogut ser, la irregularitat es paga, i aquest cop ens ha costat la victòria davant del equip situat en la primera posició de la taula, que ens ha deixat un regust amarg ja que amb una mica més d’encert i regulatitat podriem haver superat de ben segur.
El més imporatant del partit, la lliço a apendre, ens tenim que centrar i creure que podem aconseguir-ho tot. Cal treballar més per ser constant, és la petita clau que ens farà arribar a assolir l’objectiu esportiu de la temporada, ascendir a Primera.

La setmana vinent, tenim molta feina a fer, dissabte jugarem contra AEE Montserrat i contra Claver, partits importants que ens prepararem amb força i ilusió per poder desplegar el joc que hem anat aprenent i assolint des de l’inici de la temporada i que tant ens enorgulleix a tots els que us seguim. Quina evolució! Gaudiu del joc, la resta, sortirà per si sola.

Moltes felicitats i Ànims, sent un equip podeu aconsiguir-ho tot!!!! 

No hay comentarios:

Publicar un comentario