jueves, 16 de marzo de 2017

ALEVÍ: CV ESPLUGUES - CN SABADELL



Esplugues 12 de Març
Tercera Fase Lliga FCVB Aleví


CV Esplugues 1- CN Sabadell 2 (19-25/25-21/12-15)


Primera Jornada de la fase que haurà de decidir l'equip que acompanyarà al Campió al Campionat Estatal.
I precisament, el primer encontre ha enfrontat a les nostre petites contra el vigent campió i darrer rival en la passada fase.
Molt bon partit el que s'ha pogut veure a Les Moreres disputat fins al darrer punt. Aquest cop però, les sabadellenques han pogut imposar el seu joc i s'han endut una victòria prou treballada que ha sabut a glòria després del mal regust que varen deixar les dues derrotes als partits finals de la segona fase.
Molt destacable la pinya que han format aquestes jugadores i el gran hambient que es pot gaudir jornada darrera jornada, sempre sota la batuta de la de sempre, imprescindible, Roser.




CV Gavà 0- CN Sabadell 2 (25-12/25-15)


Després d'un primer partit molt dur i que ens ha fet patir de valent, aquest segon ha estat molt més plàcid (que no senzill) davant d'un rival sensiblement més fluix que el primer.
Marcador molt controlat en tot moment, tant al marcador com al joc. Molt ben posades al parquet i molt ficades al partit, no han deixat escapar un partit que de seguida han encarrilat i liquidat en només dues mànigues.
Excel.lent primera jornada que encara de inmillorable manera un competició que promet ser ben vibrant.
Caldrà treballar de valent per fer que les pilotes no deixin de pujar BEN AMUNT!!!




No hay comentarios:

Publicar un comentario