lunes, 27 de marzo de 2017

ALEVÍ FEMENÍ C: Pavelló Esportiu Valldoreix




ALEVÍ FEMENÍ C

Jornada 7: 25/03/2017
(Pavelló Esportiu Valldoreix)


CENTRE OBERT ST. CUGAT "B" - CN SABADELL "C"
2 - 1
(13/25 - 25/14 - 15/8)


Jornada viscuda amb molta intensitat, i en el fons, amb molta satisfacció malgrat que el resultat no va ser favorable.


El primer set va suposar una clara demostració de la progresió de les jugadores. Des del principi van demostrar una gran seguretat i continuïtat en el joc, i els saques (assignatura pendent en molts casos), pràcticament van entrar tots.
Tant va ser així, que mica en mica van anar empetitint al rival, incapaç de tornar pràcticament cap pilota. El marcador va ser la prova final: 13/25.


El segon set va ser diferent. Al principi semblava que les jugadores acusaven una certa falta de confiança, segurament perque les lesions que han patit, les ha mantingut fora de joc durant molts dies, entre altres.
Però hi va haver un abans i un després del temps mort demanat per l'entrenador, ja que a partir d'aleshores, van remontar un marcador totalment en contra. Final de set: 25/14.


I arriba el tercer set, que també s'acaba perdent, però viscut com una autètica remontada!!!
Van començar que semblaven no aconseguir agafar la dinàmica , però un canvi d'estratègia plantejat pels entrenadors, va servir per donar el tomb. Mica en mica es va aconseguir esgarrapar punts al marcador i remontar un parcial de 7 a 0, sent el resultat final, un més que satisfactori 15/8.


Ambtot, només resta dir una vegada més, endavant equip i moltes felicitats...!!!





No hay comentarios:

Publicar un comentario