domingo, 5 de marzo de 2017

ALEVÍ FEMENI: CN SABADELL


Lliga FederacióSant Quirze 19 de Febrer 


CNS Aleví Femení 5 - CNS Aleví Masculí 0 (15-12/15-5/15-6/15-9/15-5)


CV Sant Quirze 0 - CNS Aleví Femení 5 (12-15/9-15/11-15/5-15/11-15)


Gran jornada de vòlei on hem pogut veure un bonic duel on nois i noies del Club han mesurat les seves forces a la lliga Federada.
El bon ambient existent entre ambdós equips va deixar pas a una bona batalla al damunt de la pista i, tot i que la superioritat de les noies va fer-les dominar en tot moment el partit, els nois varen presentar batalla de principi a fi.
La igualtat va ser la tònica del primer set, on el femení va haver-se d'esforçar per poder endur-se la màniga. 
Ja al segon, mermats degut a la diferència d'edats i talles entre els seus jugadors, els nois van haver de baixar els braços davant de la major consistència i mes llarga trajectòria de les petites.
A la resta de sets, les fémines van saber certificar la Victòria final amb una regularitat que ha fet d'aquest equip el bloc consistent que porta essent tota la temporada.
Bona feina per part dels dos equips que van fer gaudir a tots els presents amb la seva empenta i bon joc.


Al segon partit de la jornada, l'equip blau va saber despenyar el seu paper de favorit de manera implacable i amb un joc que va estar a un nivell prou alt.
Un marcador prou igualat durant bona part del partit i que va obligar a les nostres jugadores a pitjar fort per tal d'assegurar un nou triomf que les portés a la darrera jornada amb posibilitats de guanyar el campionat.


Boníssima jornada doncs, que deixa l'equip ben situat per buscar pilotes BEN AMUNT!!!



No hay comentarios:

Publicar un comentario