domingo, 12 de marzo de 2017

ALEVÍ FEMENI:

CNS Aleví Femení 0 - CV Barcelona 5 (9-15/1-15/5-15/14-16/10-15)

CNS Aleví Femení 1 - CV Esplugues 5 (17-15/10-15/14-16/13-15/12-15)

Jornada final de la fase regular de la lliga de la Federació Catalana en que, les nostres noies han arribat amb totes les opcions junt amb els seus dos rivals del dia.
Partits doncs apassionants en que s'ha pogut veure el millor voleibol de la categoria en competició d'aquesta temporada.

Disortadament, el primer match ha deixat al nostre equip sense cap opció de guanyar el campionat degut a la derrota davant CV Barcelona en un partit que, tot i i el clar resultat, ha estat més disputat del que podria desprendre del mateix.
La primera màniga ha estat dallò mes igualada fins al 8-8 en que, el rival ha començat a marxar al marcador.
Les dues següents, han resultat un pel decebedores ja que, les nostres jugadores s'han ensorrat i no han estat capaces de lluitar per vèncer a cap de les dues, deixant escapar definitivament el partit.
Per contra, les dues darreres, tot i perdre, han estat prou barallades i podien haver caigut de qualsevol dels dos bàndols.
Un dur final per un partit que començava amb una il.lussiò ben guanyada.

El segon partit, ja amb el campió decidit i havent de ser nosaltres el seu primer rival, ha començat amb força i empenta prou bona per guanyar el primer set tot fent caure a les campiones.
Tot i el bon començament, les rivals han imposat el seu ritme minimitzant al màxim les seves errades i fent valer la seva bona forma.
La resta de rondes has estat tallades per un mateix patró i, tal i com es pot veure al tanteig de cadascuna d'elles, la igualtat ha estat màxima.
Segona derrota del campionat venuda ben cara per unes jugadores que han deixat palesa la seva bona dinàmica amb una tercera posició final ben merescuda.
Ara, i després d'una setmana de descans, donara inici la tercera ronda en que es decidiran els vuit equips que disputaran la segona plaça per anar al Campionat d'Espanya que tindrà lloc a finals de Juny .
De ben segur aquestes noies ens duran amb el seu joc a disfrutar del vòlei i llançar mes i mes PILOTES AMUNT!!!!