sábado, 11 de marzo de 2017

INFANTIL FEMENÍ "A": CN SABADELL - CV MARTORELL




CN Sabadell 3 - CV Martorell 0

25 - 19
25 - 19
25 - 11


“ANEM SUMANT”

Seguim pel bon camí, sumant victòries per no perdre la possibilitat d’ascens, en un ambient calorós tant pel bon clima metereològic com en l’equip de les jugadores.
Els primers punts del primer set han estat a favor de les jugadores de Martorell gràcies a errades nostres, sembla que ens costa agafar el ritme al principi, però a poc a poc hem igualat i finalment guanyat terreny molt més centrades, assegurant punts, ben situades al camp i s’ha guanyat per 25-19.
El segon set, tot i arribar a tenir un avantatge important de punts, ens hem encallat en alguna rotació, perdent aquesta diferència. Finalment s’ha guanyat per 25-19 altre cop, tot i que les nostres infantils estaven jugant millor que en el primer set.
Ben diferent ha estat el tercer i últim set, en què les nenes han definit bé les jugades,  han mostrat el joc més efectiu, encertades en el servei, però sobretot en el control de la pilota, construint jugades de tres tocs ben rematats i sense donar opció a les nenes de Martorell, que han perdut el set per una considerable diferència, 25-11, més ajustada al partit que hem vist.
Una bona manera d’acabar un partit, felicitats per la victòria i especialment a la nostra jugadora Maria que ha celebrat el seu aniversari amb un bon resultat!!!
Felicitats! Seguim aprenent! La setmana vinent jugarem contra Sant Cugat G, preparem-nos i treballem de valent, els resultats ens acompanyaran.

Moltes felicitats i Ànims, seguim sumant,  podeu aconseguir tot!!!! 

No hay comentarios:

Publicar un comentario