INFANTIL FEMENÍ "A": CN SABADELL - AEE ESCOLA PIA GRANOLLERS BLAU

17 - 25
25 - 20
15 - 11

“MOLT LLUITAT”

Partit ben irregular el que s'ha disputat aquest diumenge contra Escola Pia Granollers i que finalment s'ha guanyat tot i els alts i baixos de les nostres infantils que amb aquesta victòria, aconsegueixen situar-se altre cop a les primeres posicions de la taula a falta d'algun resultat.
El primer set ha estat molt fluix, les nenes estaven fredes, distretes i adormides, totalment sorpreses davant un equip que estava fent jugades molt ben treballades i resoltes, cosa que ha fet que sense ni adonar-se, les nenes de Granollers, es posessin amb el marcador 7-19 donant el set per perdut, sense oposició i ha acabat amb 9-25 davant la desesperació de l'entrenador.
El segon set, ha començat completament diferent, ben bé com si es tractés d'un altre equip i partit, les de Sabadell, han mostrat el seu bon joc i amb un parcial de 10-4, han seguit treballant i lluitant per guanyar el set per 25-13, descol·locant al rival.
El tercer set ha estat més igualat, els encerts i les errades s'anaven repartint entre els dos equips, però les de Granollers, sempre anaven algun punt per davant i han acabat resolent per un 17-25.
El quart set ha seguit la tònica del tercer, però en aquest cas, les nostres infantils han anat per sobre en el marcador, culminant bones jugades, han estat més concentrades i lluitadores, cosa que ha fet que el marcador es situés a favor seu, guanyant-lo per 25-20 i donant-nos esperances de victòria.
El cinquè set, ha començat molt malament per les Sabadellenques, que s'han posat en un parcial 1-7, fent-nos patir de valent, però ben motivades, amb el suport de pares i les companyes de l'infantil B, s'han implicat i han anat recuperant punts realitzant un bon joc fins a aconseguir la victòria per 15-11 ben merescuda.
Estem molt contents perquè les nostres nenes no han tirat la tovaiola en els moments més desfavorables, han sabut remuntar, han lluitat, han gaudit i s'ho han passat bé. Aquest és un dels rivals importants ha guanyar, i ho han  aconseguit. Seguim per aquest camí, partit a partit, anem fent equip, ens anem coneixent i treballant juntes, això ens està situant en les primeres posicions del grup, seguim així i estarem cada dia més a prop del nostre objectiu, poder ascendir de categoria i aprendre i créixer en tots els sentits.
Felicitats! Seguim treballant! Només hem arribat a la meitat de la 2a Fase, resta molt treball per endavant i molt temps per passar-ho bé junts.