miércoles, 31 de mayo de 2017

ALEVÍ: Fase Final


Granollers, 27 i 28 de Maig.
Lliga FCVB Aleví
Fase Final


El passat cap de setmana es va disputar la Fase Final de la categoria Aleví Femení a les instal.lacions del Club AE Carles Vallbona de Granollers. Campionat que es va tancar amb la victòria del CV Barcelona-Barça proclamant-lo Campió de Catalunya i fent-lo mereixedor del segon bitllet per anar al proper Campionat d'Espanya. Enhorabona!!

QUARTS DE FINAL
VÒLEI SANT ESTEVE 0 - CN SABADELL 2 (12-25/17-25)

Com a quart classificat de la darrera fase disputada, l'equip va quedar exempt del primer encreuament i, ja a quarts, va entrar en competició contra Vòlei. St. Esteve que havia deixat pel camí a EIC Salou.
El partit no va córrer perill en cap moment. Les nostres noies van estar posades a lloc i ficades al partit del primer al darrer punt. Amb tal nivell de concentració i minimitzant les errades al màxim, el partit no es podia escapar de cap de les maneres. 
Un gran nivell que convertia a aquest equip en candidat a tot. 


SEMI-FINAL
CN SABADELL 0 - CV BARCELONA-BARÇA 2 (23-25/27-29)


El Diumenge, el partit era de màxim nivell. Un rival gairebé imbatut durant tota la temporada, esperava descansat gaudint de la seva posició de privilegi ben merescuda, després d'haver quedat primer classificat a la fase de la lligueta prèvia.
El frec a frec va ser continu i mai es van assolir diferències més grans de tres, quatre punts al marcador. Tot i que el CVB-Barça va portar certa iniciativa al marcador durant gairebé tot el set, les nostres no deixaven que marxés i de seguida tornaven a retallar la diferència. Al ruix final, els petits detalls van marcar la petita diferencia necessària per fer caure la màniga del cantó blau-grana.
Si igualat va ser el primer assalt, el segon seria no apte per a cardíacs. Tot i començar amb un parcial a favor de 4-0, el rival va posar-se a la feina tornant a agafar la iniciativa durant bona part del set. Tot i així, en arribar la part decisiva, les blaves es van posar per davant arribant a tenir fins a dues pilotes de set que no van poder aprofitar. Un cop més, els petits detalls, els nervis i la pressió, van acabar sent determinants perquè les futures Campiones de Catalunya, acabessin enduent-se el set i el partit.



Després d'aquest torneig, aquestes alevines tanquen, no només una temporada, sinó un cicle en que juntes, han assolit un nivell de joc més que destacable i han mostrat una evolució que ha fet que, des de la grada, hàgim pogut gaudir dels seves victòries i patir amb les seves derrotes, però sempre, sempre, compartir les seves il.lussions que les empenten a buscar cadascuna de les pilotes que volen pels parquets. Enhorabona;
AINOA, ONA, JULIA, BERTA R, BERTA LL, MIREIA, EUGENIA, MARTINA I NAGORE.

No vull acabar aquesta darrera crònica sense destacar de manera molt especial la tasca impagable de tots i cadascú dels entrenadors que han posat el seu granet de sorra aquesta temporada. Sense ells, sense la seva il.lussió i dedicació, això seria simplement impossible:

GRÀCIES ALBERT IRICIBAR, JORDI FERNÁNDEZ I SILVIA LARROSA


Finalment, la de sempre, la que no falla mai, la que acompanya a les bones i a les dolentes a les nostres petites, qui les consola quan ploren i qui riu amb elles, la que ha fet que s'enganxin a aquest esport de manera ja irremeiable, simplement


GRÀCIES ROSER






No hay comentarios:

Publicar un comentario