martes, 23 de mayo de 2017

Aleví FCVB 21-05-17


Sabadell, 21 de Maig.
Quarta fase Lliga FCVB Aleví
Quarta Jornada


Darrera jornada de la lligueta que ha deixat als equips participants enquadrats per la fase final de la categoria que tindrà lloc els propers 27 i 28 de Maig a Granollers i d'on han de sortir fins a dos participants mes pels Campionats d'Espanya de finals de Juny a Valladolid.



CN SABADELL 1 - CV ESPLUGUES 2 (15-25/26-24/6-15)


El primer partit ha enfrontat a les nostres petites al que havia estat campió de la primera fase i que, per tant, ja tenia assegurat el bitllet pel Campionat d'Espanya.
Un rival molt dur que no dona massa marge a les errades i davant del que no hem mantingut el pols més que al segon set. 
La primera màniga ha estat prou clara per les visitants ja que, davant de la pressió per la necessitat de guanyar, les noies de blau, han patit més del compte i han deixat marxar de seguida al rival al marcador.
Al segon, el joc ha millorat molt i la seguretat de moviments locals, ha fet que caigués del seu costat fent pujar l'empat al marcador.
El joc de desempat, ha deixat palès que encara queda recorregut per tal de estar a l'alçada de certs moments, ja que tècnicament la diferencia es minsa, però la pressió i els nervis, encara no son controlats en partits realment transcendents.




CN SABADELL 2 - VÒLEI SANT ESTEVE 0 (25-6/25-19)


El segon match de la jornada ha estat prou diferent del primer ja que, a diferencia del primer, el nivell del rival era notablement més baix i, amb les nostres noies capficades en acabar el dia amb bon regust de boca, no hi ha hagut gaire marge per la disputa al marcador final. 
Victòria plàcida doncs que deixa l'equip a la cinquena plaça final, ben preparades per la "batalla" final del proper cap de setmana.


Molta sort noies i recordeu, sempre, sempre.......PILOTES AMUNT!!!






No hay comentarios:

Publicar un comentario