sábado, 13 de mayo de 2017

INFANTIL "A" FEMENÍ: CS SABADELL - CLAVER "A"




CN Sabadell 3 - CV Claver 2

14 - 25
25 - 15
21 - 25
25 - 13
15 - 12


“GRAN VICTÒRIA”


Després del partit disputat contra el AEE Montserrat, amb bon regust de boca, tornem aquesta tarda a les Naus amb una escalfor tant climatològica com ambiental molt alta, per enfrontar un partit molt important, contra el rival més directe per a la primera posició de la taula (descomptant els equips filials) que en el partit d’anada a Lleida ens van guanyar.
Iniciem aquest partit ajornat de la jornada 15, amb la incorporació de l’Aleví Ainoa, que a causa del transcurs del partit i la seva intensitat, no vàrem poder veure en acció i que desitgem que ens torni a acompanyar ben aviat.
En el primer set, hem sortit una mica desconcentrades, el Claver ha començat anotant els primers punts i tot que en diferents moments remuntàvem, les nenes Lleidatanes amb molta constància, bona recepció i atenció, no deixaven que pugéssim, així que de 2-6 passem a 8-10, i quan semblava que igualem, tornem a baixar a 10-19, diferència que no s’ha pogut remuntar finalitzant el set 14-25, sense massa encert, ni en serveis ni rematant els punts amb contundència, cosa que fet que les nenes no es trobessin massa còmodes en el terreny cedint el primer set.
Ben diferent ha estat el segon, que tot i començar els primers punts empatant, ben aviat s’han allunyat de les jugadores de Lleida amb un bon joc, lluitant contra les jugadores del Claver que tornaven totes les pilotes, definint els punts amb rotunditat amb parcials de 11-5, 20-12; motivades perquè a mesura que s’escalfava el nivell del joc, s’esclafava l’ambient de les naus que s’omplien de pares i companyes animant d’allò més, finalment guanyant per 25-15, molt concentrades i confiades.
El tercer set ha començat amb l’empenta del segon, situant-se per davant en els primers punts, però a l’arribar a la meitat del set, les Lleidatanes han anat remuntat i de 17-13, han passat a 20-22, i han acabat perdent per 21-25, donant més emoció i escalfant encara més l’ambient a les naus.
Amb les piles posades a tope, s’ha començat el quart set, amb bon joc, ben situades al camp, bona recepció, servei i remat, no hi ha més a dir, han resolt per la màxima diferència del partit 25-13, descol.locant a les jugadores del Claver.
Amb les naus plenes de gom a gom, amb crits d’ànims i molta concentració, les nostres nenes han superat nervis i han lluitat punt a punt i tot i que portaven parcial de 9-4, les de Lleida han començat a pujar, a 11-9, però aquest cop, les nostres jugadores no s’han deixat sorprendre i han guanyat 15-12.
Quina emoció!!! Felicitats!!! Sou unes campiones!!! Gràcies públic!!!! Junts formem un equip imparable!!!! Seguim treballant, seguim aprenent! La fase no ha acabat! Dissabte vinent juguem contra Escola Pia Granollers, que estan ben situats a la taula. Necessitem totes les victòries per arribar a assolir l’objectiu d’aquesta temporada, ascendir a Primera Categoria i ho tenim a les nostres mans. Fem-ho possible.


Moltes felicitats i Ànims, sou un equip, podeu aconseguir-ho tot!!!! 

No hay comentarios:

Publicar un comentario