sábado, 20 de mayo de 2017

INFANTIL "A" FEMENÍ: AEE ESCOLA PIA GRANOLLERS - CN SABADELL





AEE Escola Pia Granollers 1 - CN Sabadell 3

20 - 25
22 - 25
25 - 21
11 - 25


“BEN ACABAT”

Partit ben plantejat i ben resolt per les nostres infantils que amb la victòria d’avui han acabat la segona fase de la lliga regular de segona divisió situades en la segona posició del grup B campionat i que ens dóna accés a les fases que es disputaran el cap de setmana del 3 i 4 de juny, on anem com a primers classificats ( s’exclouen els equips filials) del nostre grup.
En aquesta segona fase, les nostres jugadores únicament han perdut tres partits, dos davant el màxim rival i imbatible en aquest grup, el Barça preferent, i un contra el Claver A en el partit d’anada i que van resoldre positivament en la tornada i han guanyat 15 partits tot un èxit i regularitat.
El partit s’ha disputat a les 4 de la tarda, amb una calor no massa corrent en aquesta època de l’any i en un camp molt reduït i una mica molest per les de Sabadell, que no en tenien la mida i limitacions preses.

El primer set ha començat amb molta empenta, el marcador en un moment s’ha posat en 0-9 davant la sorpresa de les jugadores de Granollers i l’encert en el servei de les nostres. A partir d’aquí s’ha alternat un punt d’unes i punt de les altres, on hem pogut veure bones jugades i ben realitzades davant d’un equip molt compacte, que tornaven moltes pilotes i no donant el partit per perdut en cap moment. El marcador ha finalitzat amb el resultat 20-25.

El segon set, ha estat molt igualat en tot moment, les jugadores de Granollers són molt lluitadores i han treballat de valent cadascun dels punts  finalitzant 22-25, davant l’actitud decidida i constant de les nostres jugadores.

En el tercer set, ha estat molt similar a l’anterior, però en aquest cas, s’ha resolt a favor de les jugadores de Granollers, que s’han imposat per 25-21, quan podria haver guanyat qualsevol dels dos equips.

En el quart set, les nostres Infantils han decidit resoldre i posar altre cop tota l’atenció i actitud necessària, deixant ben sorpreses les contrincants guanyant el set per la màxima diferència del partit, 11-25, amb serveis contundents, jugades disputades, bones recepcions i bons remats, no deixant-se sorprendre amb deixades i prenent tota l’atenció que es requeria.

Estem molt contents, només podem felicitar-vos, per l’esforç, implicació i joc que esteu portant a terme. Com havíem dit, la constància dóna bons fruits, i ara tenim l’oportunitat de demostrar l’equip que som!. Endavant! A preparar-se per les fases d’ascens, a demostrar tot el que hem aprés i a gaudir i disfrutar, la resta, sortirà per si sola. Si sembrem, cuidem, cultivem i segur que recollirem bons fruits. Ara, a gaudir dels resultats, i a preparar-se de valent.
Ens tindreu aqui per tot.

Moltes felicitats!! Gaudiu-ne!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario