ALEVÍ: Quarta Fase Lliga FCVB

​Gavà, 29 d'Abril
Quarta fase Lliga FCVB Aleví
Segona Jornada

Decebedora jornada la viscuda el passat cap de setmana al Baix Llobregat i dura derrota davant d'un amfitrió que deixa gairebé sense opcions al nostre equip de classificar-se entre els dos primers a la present lligueta, fet que dona accés directe a les semi-finals de la fase definitiva que ha de donar els bitllets capa al Campionat Estatal.

CV GAVÀ 2 - CN SABADELL 0 (25-17/25-23)

Primer partit davant d'un rival al que ja ens havíem medit en dues ocasions i que no va presentar gaire batalla en cap de les dues. Tot i així, un seriós partit de les noies de Gavà combinat amb un desencert total en tots i cadascun dels aspectes del joc per part del nostre equip, va donar com a resultat un primer set que va deixar a tothom KO.
Desprès 'dun bon inici del segon set (1-7) tot feia pensar que, tal i com han fet diverses vegades, les jugadores es posarien en marxa i podrien redreçar el rumb però, tot el contrari, aquell no era el seu dia i, tot i que van estar a punt de forçar el desempat, finalment les locals es varen fer amb una merescuda victòria.

EIC SALOU 0 - CN SABADELL 2 (15-25/17-25)

Sense gaire temps per lamentar-se, les noies van haver de posar fil a l'agulla per tal de vèncer al segon partit de la jornada.
Un rival desconegut però que, un cop posats en marxa, no va donar gaires complicacions a les nostres petites que, un pel més posades al partit, van poder alçar-se amb una victòria tant imprescindible com la resta que queden.

No podran permetre's mes errades com la d'aquest cap de setmana a la competició ja que els encreuaments a la fase final dependran de la feina feta durant aquestes setmanes. Sense cap mena de dubte i amb la il·lusió intacta, les alevines del Club seguiran barallant cada pilota per tal que caiguin a terra a l'altre costat de la xarxa.
Sempre al costat de l'equip ajudant a llençar moltes PILOTES AMUNT!!!