INFANTIL "A" FEMENÍ: CN SABADELL - AEE MONTSERRAT

25 - 19
25 - 13
25 - 16

“SEGUIM TREBALLANT”

En aquest calorós dissabte de maig, s’ha disputat una jornada important i intensiva per les jugadores de l’Infantil A del CN Sabadell, es jugava a casa amb l’AEE Montserrat al matí i a la tarda amb el Claver A, el partit ajornat de la jornada 15, amb qui ens disputem la segona posició de la classificació del Grup B de Campionat per l’ascens de categoria.
Així que, amb aquest context, ha començat el partit contra el AEE Montserrat, que tot i estar situat en les últimes posicions de la taula, ens va costar força guanyar-les en el partit d’anada, per la seva actitud al camp, lluita i perseverança.
En el primer set, hem començat força igualats els dos equips, tot i que en tot moment les Sabadellenques anaven per sobre en el marcador, però a partir del 5è punt, han començat a trovar-se bé al camp i resoldre els punts amb contundència, ja que les Barcelonines, tornaven totes les pilotes, assolint la màxima diferència, amb un parcial del Partit de 12-5. Amb un parell d’errades i encets contraris, ha arribat el desconcert, i ha finalitzat el set amb el marcador 25-19, convertint-se en el set més disputat.
El segon set, ha començat com el primer, els punts s’anaven repartint equitativament fins a arribar al 13-13, punt clau, en què la rotació de les nostres nenes, se li hi ha travessat a les jugadores de Barcelona, amb l’encert dels serveis i la contundència de l’atac de les nostres jugadores, resolent el set 25-13, sense donar opció al rival.
Al tercer set, s’ha incorporat un canvi tàctic, han jugat amb una sola col.locadora, reforçant així l’atac, cosa que ha donat peu al debut de l’aleví Berta, que ha fet un molt bon paper, sorprenent el servei amb el saque enganxat a la xarxa i en la recepció. El set ha acabat 25-16.
Felicitats! Seguim aprenent! I ara a refrescar-se amb un bon banyet, dinar juntes, descansar i a preparar-se pel partit de la tarda que requerirà tota la concentració, actitud i ganes per a resoldre’l a favor nostre, cosa indispensable per poder situar-nos a la segona posició de la classificació.

Moltes felicitats i Ànims, sent un equip podeu aconseguir-ho tot!!!!